Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik dan hier voor de webversie.
WESTERN EXPERIENCE    NEWSLETTER #01 - APRIL 2017

Eerste zomereditie Europa’s gezelligste country festival 

Het nieuwe Western Experience Summer Festival heeft zijn ’thuis' gevonden: het prachtige landgoed van Hippisch Centrum Deurne bij Eindhoven wordt de locatie van het gezelligste outdoor western festival. Op 22 en 23 juli staan de deuren open naar een wereld van muziek, paardrijden, food, markt en outdoor activiteiten – alles rond het thema ‘Western’. Zowel binnen en buiten biedt het Western Experience Summer Festival gezelligheid voor de hele familie. 


lees verder...


Brede muziekprogrammering


Het mooie landgoed van 16 hectare biedt veel nieuwe mogelijkheden voor een zomers festival met dezelfde gezelligheid, maar met een iets andere inslag. Het Western Experience Summer Festival wordt dan ook geen kopie van de winter-editie. Er is voldoende ruimte voor een groot concertpodium. Daarop en op 3 andere podia komt een brede muziekprogrammering, die het hele scala van Western muziek omvat.


lees verder...


Western riding en andere paardenacts


In de 3 fraaie rij-pistes en over het gehele terrein zullen er diverse paardenwedstrijden, showprogramma’s, demonstraties en clinics gehouden worden.  Western riding is uiteraard een belangrijk bestanddeel, maar het unieke Hippisch Centrum Deurne biedt uiteraard veel meer voor paardenliefhebbers.


lees verder...Familiefestival: vertier voor jong & oud

Op deze fantastische locatie in Deurne kan de organisatie van het Western Experience Summer Festival naast de bestaande elementen veel meer ‘doe-activiteiten’ bieden. Mensen zullen zelf outdoor-activiteiten, sport en kunst kunnen uitproberen. Met meer ruimte kan er meer verscheidenheid worden geboden – waarmee echt de hele familie, van jong tot oud, geboeid zal zijn.


lees verder...
Openingstijden

Zaterdag 22 juli 2017: 12:00 – 23:00 uur

Zondag 23 juli 2017: 10:00 – 18:00 uur Deze email ontvangt u omdat u zich hiervoor hebt ingeschreven.
Klik dan hier om uit te schrijven.